NiNo. Blogger tarafından desteklenmektedir.

25 Haziran 2012 Pazartesi

Doctor Who Sezonları Hakkında


             Doctor Who 'da 1 , 2 ,3 ve 4. Sezonlar da neler oldu




Doktor Who 1. Sezon Hakkında

Televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en başarılı bilimkurgu dizisi olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na geçen İngiliz menşeli Doctor Who, 2005’te baştan aşağı yenilenen versiyonuyla CNBC-e izleyicilerinin beğenisine sunuldu. Yayın hayatına 1963’te başlayan kült dizi, yaptığı zaman yolculuklarıyla kötülerin en büyük düşmanı haline gelen Doktor adlı eğlenceli bir karakterin etrafında dönüyor. Başrolde izlediğimiz ünlü İngiliz oyuncu Christopher Eccleston, seneler içinde Doktor’u canlandıran dokuzuncu aktör olmanın gururunu yaşadı. Yardımcısı Rose ile birlikte İngilizlere özgü sıradan bir polis kulübesine girip, zamanlar ve mekanlar arası yolculuklara çıkan Doktor’un nefes kesen maceraları, bugüne kadar 39 ayrı ödüle layık görüldü.

Doctor Who 2.Sezon Hakkında





2. Sezon:
Doktor ve Rose birlikte İskoçya tepelerine bir kurt adamla karşılaşan Kraliçe Victoria'yı bulmak için geçmişe yolculuk ederler. Sonra da daha da geriye 18. yüzyılda Versailles Sarayı'nda "android"lerle yüzleşirler. Gelecekte kedi hemşirelerden oluşan kötü bir ırk hastanelerinde çok fena bir sır saklamaktayken, insan ırkı hissiz Siber Adamlar'ın metalik ordusunun tehdidi altındadır.


Doctor Who 3.Sezon Hakkında


3. Sezon :
Doktor tıp öğrencisi Martha'nın hayatına girdiği andan itibaren Martha'yı insan zihnini zorlayan bir macera beklemektedir. Birlikte zaman ve uzayda seyahat edip, inanılmaz dünyalar ve olağanüstü olaylara şahitlik ederler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

EN ÇOK İZLENENLER

AYIN EN ÇOK İZLENENLERİ

HAFTANIN EN ÇOK İZLENENLERİ