NiNo. Blogger tarafından desteklenmektedir.

30 Haziran 2012 Cumartesi

The Wampires Diaries Dizisi izle


The Wampires Diaries hakkında


Dawson’s Creek ile Scream film serisinin yaratıcısından, korku janrıyla gençlik dizisi formatını başarıyla harmanlayan bir vampir dizisi... Yeni bölümler 17 Haziran'dan itibaren iki bölüm peş peşe CNBC-e'de.

Wampires Diaries  1.sezon izle, The Wampires Diaries 2.sezon izle, The Wampires Diaries  3. sezon izle, 

Mystic Falls kasabası sakinlerinin hayatları sonsuza dek değişti. Salvatore kardeşlerin kasabaya dönmesiyle birlikte birtakım gizemli olaylar gerçekleşmeye başladı. Olayların merkezindeyse ailesini kaybettikten sonra normal bir hayat sürmeye çalışan güzeller güzeli Elena vardı. Ancak iki vampir biraderin ilgisini çeken Elena için bir daha hiçbir şey normal olmayacak. İlk sezonda Stefan Salvatore ile birlikte olmaya başlayan Elena'yı yeni sezonda kötü bir sürpriz bekliyor. Kendisine tıpatıp benzeyen, 1800'lerde Mystic Falls'ta yaşamış olan vampir Katherine kasabaya dönüyor. Elena'yı taklit etmek konusunda gittikçe ustalaşan Katherine, hemen herkesin hayatı için tehlike arz ediyor.
LJ Smith tarafından yazılan ve The New York Times en çok satanlar listesine giren The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) adlı roman serisinden uyarlanan dizinin yapımcılığını ve senaristliğini Dawson’s Creek’in yaratıcısı Kevin Williamson üstleniyor.

2 yorum:

 

EN ÇOK İZLENENLER

AYIN EN ÇOK İZLENENLERİ

HAFTANIN EN ÇOK İZLENENLERİ